Julius Karlsson Ilolla #Pahaihminen

Tuomas Enbuskella on pieni pippeli

  • Kuten kuvasta näkyy olen aito lihaa syövä valkoinen heteromies
    Kuten kuvasta näkyy olen aito lihaa syövä valkoinen heteromies

Minua pyydettiin kirjoittamaan vastine tähän artikkeliin http://www.apu.fi/artikkeli/tuomas-enbuske-feminismi-vihapuhetta . En halunnut tarttua aiheeseen, koska en nähnyt koko keskusteluun osallistumisessa mitään voitettavaa. Itse artikkeli on älyllisesti terävä kuin voimariini ja sen viestistä ovat kiinnostuneita vain jo valmiiksi feminismiä vihaavat. Muutin kuitenkin mieleni. Minulla on vain voitettavaa juuri noista syistä.

Vuosia sitten en pitänyt lainkaan Tuomas Enbuskesta tai mistään mitä hän teki. Hän oli keskinkertainen wannabe, joka koitti väkisin puskea itseään julkisuuteen ilmeisestä lahjattomuudestaan huolimatta. Jos oikein tarkkoja ollaan, olisin silloisen mielikuvani perusteella todennäköisesti vetäny Tuomasta pataan koulun pihalla vain siksi, että hän on ruma, lihava ja hänellä on sietämättömän ärsyttävä puhetapa. Tämä arvioni perustui puhtaasti hänen ulkonäköönsä. Mutta hei, sillä tavalla me valkoiset lihaa syövät heteromiehet teemme päätöksiä. Sitäpaitsi se ei ole pahoinpitelyä, jos se tapahtuu koulun pihalla ja se ei ole syrjintää kunhan se tapahtuu normin sisällä. Me valkoiset lihaa syövät heteromiehet vain ilmaisemme tunteitamme välillä vähän ronskisti.

Tapahtui kuitenkin muutos, niin minussa kuin Tuomaksessakin. Sisäinen feministini sai vallan ja ryhdyin arvioimaan Tuomaksen tekemisiä sisältöarvojen perusteella ja koin todella hämmentävän yllätyksen. Hän teki kerrassaan erinomaista journalismia. Hänen väärinajattelua käsitellyt dokumenttisarjansa ja oma talk-shownsa olivat oikeasti teräviä, ajankohtaisia ja haastoivat katsojan. Taustatyöt oli tehty erinomaisesti ja Tuomas itse oli scarttina kuin oranssi juures.

Tilanne kuitenkin kääntyi jälleen. Herra Enbuske koki taas uuden muodonmuutoksen. Huomiotalouden messiaan Jari Sarasvuon opetuslapsikatraan kirjavimmasta perhosesta kuoriutui raadoilla mässäilevä toukka. Syntyi uusmediaentiteetti Tuomas Enbuske, joka heitti ylimielisesti olan yli kaikki ne tekijät joilla oli asemaansa noussut. Hän ei enää ole valmistautunut, tehnyt taustatöitään ja nokkeluudessakin hän on vajonnut jokaisesta lähiöbaarista löytyvien itselleennaurajien tasolle. Hänen heittoihinsa kykenee kuka tahansa lukutaitoinen, joka kuuntelee radion aamuohjelmia.

Tuomas tietää kaikesta kaiken ja hänellä on enemmän vastauksia kuin googlella. Tästä syystä hän pystyy analysoimaan feminisminkin ilman, että hän vaivautuu edes tutustumaan nimeltä mainitsemaansa yhdistykseen tai sen toimintaan. Hänen ei enää tarvitse, koska hän on itse osoitus mielipiteidensä oikeellisuudesta. Tuomas tietää, koska kaikki tietävät Tuomaksen. Tuomas on nettifoorumien vastine Cheekille. Hän ei täytä stadionia, mutta hänen sanansa ovat totta, koska hän on niin tunnettu. Ihan samoin kuin Cheek on Suomen paras artisti, koska hän myy eniten.

Tuomas Enbuske onkin päässyt koittamaan sitä humalluttavaa valtaa jota mestari Halla-aho on käyttänyt Suomessa jo vuosia. Valtaa joka ei perustu oikeuteen, totuuteen tai kauneuteen vaan siihen, että riittävän moni on valmis hyväksymään sen ilman kriittistä arviointia. Uusmediaentiteetti Tuomas Enbuskesta on tullut mielipidevaikuttaja, jolla on valtaa muokata mystistä ja pelättyä yhteiskunnallista asenneilmastoa. Se on valtaa joka tuhoaa valtakuntia.

Ja mihin Tuomas valtaansa käyttää?

Hän kiusaa pienempiään. Hän liittyy James Hirvisaaren, Henry Laasasen, Tero Vaaran ja Teuvo Hakkaraisen porukkaan puolustamaan nurkkaan ajettua lihaa syövää valkoista heteromiestä. Kuten nämä muutkin suuret ajattelijat, hän päätyy maalaamaan kuvaa feminismistä ja tasa-arvosta ihan oman päänsä mukaan. Hän lietsoo zombilaumojaan hyökkäykseen iskulauseilla joissa on totuutta vähemmän kuin eineslihapullissa lihaa ja ennakkoluuloa enemmän kuin kaupallisuutta joulussa.

Meidän valkoisten lihaa syövien heteromiesten maailmassa pienempiä kiusaavat vain ne joilla on heikko itsetunto. Meidän maailmassamme heikko itsetunto voi johtua vain yhdestä asiasta. Heikko itsetunto on seurausta siitä, että on pieni pippeli.

Tällä perusteella toteankin, että Tuomas Enbuskella on pieni pippeli.

Valkoisten lihaa syövien heteromiesten kirjoittamattomien sääntöjen ylipapin mestari Halla-ahon ennakkotulkinnan mukaan Tuomas Enbuskella on vain yksi keino osoittaa väitteeni paikkansapitämättömäksi. Hänen täytyy lyödä kulli tiskiin. Se on ainoa keino.

 

Ps. Tämä ei ole vihapuhetta. En ole ejakuloinut kolmeen päivään ja hormonit saavat meidät valkoiset lihaa syövät heteromiehet ihan hulluiksi.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (11 kommenttia)

Käyttäjän seijalund kuva
Seija Nylund

Ei taida silläkään ratketa, naisten illassa on näet kuultuna lausahdus: pieni, mutta vikkelä:)

Käyttäjän deneidez kuva
Petri Pakarinen

Kun vasta-argumentteja ei pystytä enää keksimään, niin tuolloin siirrytään henkilökohtaisuuksiin. Valitettavan usein heti ensimmäisen argumentin jälkeen.

Mika Bergström

Monet tietää myös sen, että turpaan vedolla uhoavat ja hauistaan esittelevät omaavat poikkeuksetta pienen pippelin.

Käyttäjän demoni kuva
Liisa Polameri

Blogisti on oikeilla jäljillä: Puolivillaisuus on tukkinut median.

Kari Ahveninen

Ohoh. Kyllä nyt on vassareilla konstit melko vähissä. Itse kirjoitus on silkkaa sitä itseään, ja sanomakin jää jonnekin matkan varrelle, jos sitä nyt alun alkaen oli edes olemassakaan.

Tällä saisi täyden kympin. Sieltä miinuspuolelta.

Käyttäjän KankaanpJyrki kuva
Jyrki Kankaanpää

Nyt olet kertonut, että Tuomaksella on pieni pippeli. Milloin kirjoitat vastineen hänen kirjoitukseensa?

Minna Eerolainen

Onhan tossa vähän karkeat keinot käytössä mutta kun vertaa siihen miten rakentavasti Enbuske itse käyttää mediavaltaansa ihan oikeassa blogisti on.

Suomessa on tiettyjä ihmisiä joiden kolumnit tuntuvat kertovan aina eniten heistä itsestään, olkoon aiheena mikä tahansa asia. Totaalisesti asiagenren ulkopuolella pilvipalvelussa operoi Mattiesko Hytönen, "shampanja-tyttöystävä-Rooma". Matti Apunen tuntuu prosessoivan loputonta isänmurhaansa, hän kun haluaa olla porvari, uskotaan! Jyrki Lehtola taas vittuilee toisille toimittajille ja kokkaa Glorialehdessä ankkaa. Tuomas Enbuske yrittää korostaa omaa erinomaisuuttaan lähinnä muita, usein vähemmistöjä ja vähäväkisiä dumaamalla. Mitähän selitystä muuten kaikentietävä Enbuske tarjoaa tulevaisuudessa tyttärelleen jos tämä ei saavuta vaikka samalla alalla toimivien miesten palkkatasoa. "Oot just ton verran äijiä heikompaa ainesta?"

Feministit voi tietenkin ihmistä harmittaa mutta onhan se vitutuksen aiheena lähinnä samaa luokkaa kuin somalit pellonlaidalla, eli ei oikeasti kovin tässä ja nyt. Länsimainen mies on kriisissä, se on selvää, kun pitäis päästä pätemään mutta kaikki tuntee menevän ohi. Tämähän ei pidä paikkaansa, tässä on vain kyse vanhasta viisaudesta "avidus semper eget", eli ahneella on aina nälkä. Feminismi sitten yrittää ajaa näiden Enbusken kaltaistenkin reppanoiden asiaa pyrkimällä osoittamaan että on monia tapoja toimia miehenä mutta eiväthän nämä sitä tajua. Mutta onhan se terve ilmiö että feminismi alkaa tuolla lailla pelottaa, osoittaa että jotain on yhteiskunnassa tapahtumassa.

Käyttäjän KankaanpJyrki kuva
Jyrki Kankaanpää

Itse jäin kaipaamaan sitä vasinetta Enbusken kirjoitukseen. Eihän tuossa siitä puhuttu mitään. Ei kai kertomus siitä kuinka Enbuske on pienimunainen egoisti kumoa mitään hänen kirjoituksessa esittämistääm väitteistä?

Käyttäjän majuripasi kuva
pasi majuri

Hehheh, ihan hauska kirjoitus. Turha tätä kirjoitusta on mennä haukkumaan ja vielä vähemmän kirjoittajaa. Kaikki ismit, feminismi ja kommunismi mukaan lukien, ovat enemmän tai vähemmän idiotismin äärimuotoja. En kuitenkaan tiedä, ketä erityisemmin hyödyttää puolustella näitä ismejä, tai ketä ylipäätään kiinnostaa. Antaa ismi-fanaatikkojen itse perustella olemassaolonsa, miksi meidän muiden pitäisi mennä vouhotukseen mukaan?

Olen suurella myötähäpeällä seurannut muutamia ismi-kirjoitusten puolustajia ja törmännyt jopa uusiin hauskoihin termeihin kuten äijäfeministi. Itselleni on jäänyt epäselväksi, mitä termi pitää sisällään. Todennäköisesti kyse on joulupukkiin, ladamersuun tai usavenäjään verrattavasta uskomuksesta, jolla ei ole reaalimaailmassa vastinetta.

Ennen kuin kaikki maailman radikalisti-, feministi-, kommunisti- tai muut itähihhulit ja hipit alkavat idioottikommentoimaan kerron, että syön lihaa, ravintolassa ja metsässä raakana, asun naisen kanssa, ajan HD:llä ja kannatan Suomen lakia ja Euroopan ihmisoikeussopimusta. Eikä enbuskien pippelit kiinnosta.

Käyttäjän timpuri kuva
Timo Uppala

Mitä tarkoittaa "olla scarttina". Onko tämä kommunisteille joku eri asia kuin olla skarppina?

Toimituksen poiminnat